Karasu Haber

Karasu'da karantinalar artıyor!

SAĞLIK

Kaymakamlık, Karasu’da 3 apartmanın ve 20 kişinin ardından, 3 evin, 1 binanın ve 19 kişinin daha koronavirüs nedeniyle karantinaya alındığını bildirdi.

Karasu Kaymakamlığı, Covid-19 tedbirleri kapsamında 3 ev, 1 bina ve buralarda yaşayan 19 kişinin karantinaya alındığını açıkladı.
Dünyayı tehdit eden Covıd-19 pandemisinin ilçemizde kontrolüne yönelik yeni kararlar alınıp denetimler sıklaştırılırken, artık Karasu’nun koronavirüs karantina raporu da Kaymakamlık tarafından açıklanıyor. Buna göre; 4 gün önce ilçede Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, 3 apartman ve 20 kişi karantinaya alınmıştı. Bugün açıklanan kararla; 3 ev, 1 bina ve buralarda yaşayan 19 kişinin daha karantinaya alındığı açıklandı.
4 ADRESTE POZİTİF VAKA TESPİT EDİLDİ

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, İncilli, Kuzuluk ve Aziziye mahallelerinde toplam 4 adreste pozitif vaka ve temaslılar tespit edildi. Bunun üzerine 3 ev ile bir binanın karantinaya alınması kararlaştırıldı. Önlem alan polis ekipleri, yerleşim yerlerine giriş ve çıkışlara izin vermiyor. Karantinaya alınan adreslerdeki vatandaşların ihtiyaçları, Vefa Sosyal Destek gruplarınca karşılanacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.