Kaymakam, başkan, kurum amirleri ve muhtarlar...

Kaymakam, başkan, kurum amirleri ve muhtarlar...

Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı muhtarlar ile bugün saat 14.00'da Sosyal Gelişim Merkezinde ilçemizin sorunları içerikli toplantı yaptı.

KİMLER KATILDI

Toplantıya Kaymakam Dr. Ahmet Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, Emniyet Müdürü Halil Akyol, Jandarma Komutanı Ahmet Tevfik Altunel, Sağlık Müdürü Yavuz Selim Özdin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Turan Yüzücü, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

‘TANIDIKÇA MEMNUNİYETİM DAHA DA ARTIYOR’

Karasu Kaymakamı olarak ilçeden çok memnun olduğunu söyleyen Ahmet Naci Helvacı, ‘’Allah Karasu’muza  gerçekten de çok cömert davranmış. Yeşiliyle, mavisiyle tüm renklere sahip. Göreve geldiğim 2 ay 8 gün oldu. İlçemizi ve sizleri yeni yeni tanıyorum. Tanıdıkça memnuniyetim daha da artıyor. Sizlerin sorunlarınızı sayın başkanımız ve kaymakamlık olarak en asgariye indirmeye çalışıyoruz. Bilindiği gibi Covid 19 salgını bizleri derinden sarsıyor. Maddi manevi hayatımızın her alanında etkisi var ancak biz devlet olarak tedbirlerimizi alıyoruz ve en asgari şekilde etkilenmeye çalışıyoruz. Geldiğim günden beri birçok mahallemizi ziyaret ettim. Etmeye devam edeceğim. Daha refah bir Karasu için elimizden ne gelirse yapmaya devlet olarak hazırız’’ diye konuştu. Ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

‘SORUNLARIMIZI DAHA RAHAT DİLE GETİREBİLİYORUZ’

İki saat süren toplantının sonunda Taşlıgeçit Mahallesi Muhtarı Veysel Aksu, ‘’Bu toplantılar sayesinde sorunlarımızı daha rahat dile getirebiliyoruz. Dolayısıyla mahallelerimiz için verimli oluyor. İlçemizin mülki amirleri ile diyalog halinde olmak bizleri oldukça memnun ediyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2020, 17:44

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER