613 paylaşımla Sakarya'nın, 91 paylaşımla Karasu'nun birincisi oldular

Sakarya Valiliği himayesinde Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve il genelinde uygulanan kitapsakarya projesinde 16 ilçe içerisinden Karasu, 613 paylaşım ile üçüncü sırada yer aldı. Karasu’da ise 91 paylaşım ile Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu birinci oldu.

613 paylaşımla Sakarya'nın, 91 paylaşımla Karasu'nun birincisi oldular

Sakarya Valiliği himayesinde Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen #kitapsakarya projesi kapsamında Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım bayramın son günü okuduğu kitaptan alıntı yapıp, kitapsakarya uygulamasına giriş yapan tüm okul idaresi görevlileri, öğretmen ve öğrencilere hediye kitap gönderdi. İl genelinde uygulanan projede 16 ilçe içinden ilçemiz 613 paylaşım ile 3. sırada yer aldı. Karasu’da Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu 91 paylaşım ile en çok paylaşımı yapan okul oldu. Karasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü sırada yer aldı.

Tıkla, izle: https://youtu.be/ZrNTQq0twN8

TEŞEKKÜR ETTİ

Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu idarecilerine ve öğrencilere kitaplarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Okul Müdürü Orhan Bülbül ve İlçe Milli Eğitim Basın Sorumlusu Fatma Betül Gökhan’ın elinden aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, ‘’Karasu’da projeye dahil olan tüm okullarımıza teşekkür ediyor, bizlere hediye kitap gönderen Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’a şükranlarımızı sunuyoruz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2022, 10:51

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER