7'den 70'e o ruhu yaşattılar

Zübeyde Hanım Anaokulunda, İstiklal Marşımızın Kabulünün 100. yıl dönümü dolayısıyla unutulmaz bir program düzenlendi. Minik öğrenciler, ​​​​​​​bağımsızlık mücadelesinin simgesi İstiklal Marşı'nı bir ağızdan okuyarak ölümsüz dizelerin sahibi İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u andı ve 7'den 70'e milli birlik ruhu ile herkesi duygulandırdılar. 

7'den 70'e o ruhu yaşattılar

   İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü sebebiyle Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından “Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı” düzenlendi. Minikler, İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümü kapsamında düzenledikleri göz dolduran etkinlikle 7'den 70'e milli birlik ve beraberlik ruhu ile herkesi duygulandırdı. Aynı zamanda "Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı" olarak ilan edilen 2021’de, minik öğrencilerin programı duygu dolu ve renkliydi.

BİRBİRİNDEN GÜZEL ve DUYGULU GÖSTERİLER

   Çalışkan Arılar Sınıfı öğrencilerinin ''Ay Yıldızlı Bayrağım'' adlı müzikli gösterileri çok beğenildi. Şirinler Sınıfı’nın ''Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve İstiklal Marşının yazılışı'' draması duygu dolu anlar yaşattı. Kelebekler ve Minik Yıldızlar sınıfı öğrencilerinin hazırladığı müzikli pankart gösterisi ise alkışları topladı. Minik öğrencilerin, Mehmet Akif Ersoy’un maketinin bulunduğu sahnede ölümsüz dizelerin sahibi, sanki onları izliyormuşçasına yaptıkları gösteriler izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

   Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, bu unutulmaz program için bütün öğrencileri tek tek tebrik etti, öğretmenlere ve velilere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 08:27

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER