Bulvarda görülmeye değer program... Milli Eğitim'den

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Bulvarı’nda yılsonu sergisi açıldı. 13 okulun yer aldığı sergide birbirinden özel projeler görücüye çıktı...

Bulvarda görülmeye değer program... Milli Eğitim'den

Karasu eğitim camiası, yıl boyunca büyük emek vererek hazırladıkları proje, ürün ve etkinlikleri bulvarda görücüye çıkardı. Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yılsonu sergisi açıldı.

Atatürk Bulvarı’nda 16 Haziran 2022 Perşembe günü saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan sergi programında, TOKİ Demokrasi Ortaokulu öğrencileri İstiklal Marşı’na işaret dili ile eşlik etti.

Açılış kurdelesini Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, Emniyet Müdürü Halik Akyol ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan birlikte kesti.

GİYİMDEN SANATA, BİLİMDEN YEMEĞE…

Teknofest, Tübitak, Twinning, Harezmi, Robotik programlarında kültür, giyim, müzik, bilim, kimya, yiyecek ve sanata dair projelerin yer aldığı sergide 13 okulun çalışmaları görücüye çıktı.

“Etkinliklerde çok ciddi başarılar elde eden Sakarya’da hemen hemen bütün projelerde liderlik ediyoruz” diyen Kaymakam Helvacı, İlçe Mili Eğitim Müdürü Çetin Turhan’a, okul müdürlerine, öğretmenlere ve öğrencilere çalışmalarından dolayı, Belediye Başkanı İshak Sarı’ya da lojistik desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Daha sonra ilçe protokolü ve katılımcılar, tek tek stantları gezerek projeleri inceledi, öğrencilerden bilgi aldı.

MÜZİK VE YİYECEK ZİYAFETİ

Serginin sonunda protokol üyelerine, Sezi Eratik ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı müzik eşliğinde yemekte ödüllü Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları birbirinden leziz yiyecek ve içecekler ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2022, 10:43

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER