EBA otobüsü Karasu'da

EBA otobüsü, canlı derslere erişim sağlayamayan çocukların yoğun olduğu bölgelerde hizmet verecek...

EBA otobüsü Karasu'da

İnterneti, bilgisayarı, tableti olmayan ya da olduğu halde erişim sağlayamayan, canlı dersleri izleyemeyen öğrenciler için İl Milli Eğitim Müdürlüğünce üç otobüs hazırlandı. Bu otobüslerden biri bugün Karasu’ya geldi.

HİJYENİK ŞARTLARDA İNTERNETE ULAŞIM

EBA gezici otobüsünde öğrencilerle birlikte olan ve onları dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan bir açıklama yaparak şunları söyledi; ‘’Canlı dersleri izleyemeyen yavrularımıza fırsat eşitliğini sağlamak maksadıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce hazırlanan üç tane otobüsümüz vardı. Bu otobüslerden bir tanesi şu anda ilçemizde. İçerisinde hijyenik olarak her türlü internete ulaşımı sağlayan donanıma sahip.’’

SEKİZ ÖĞRENCİ AYNI ANDA İSTİFADE EDECEK

EBA otobüsünde aynı anda sekiz öğrencimizin internetten istifade edeceğini söyleyen Turhan, ‘’Bugün biz istedik ki en yoğun şekilde internete ulaşamayan ve canlı derse giremeyen çocuklarımızın yoğunlukta olduğu Cennet mahallemizde otobüsümüzü konuşlandıralım. Şu ana kadar da yaklaşık 15 öğrencimiz otobüsten istifade etti’’ ifadelerini kullandı.

HAFTA BOYUNCA HİZMET VERECEK

‘’Hafta boyunca otobüsümüz bizimle beraber olacak’’ diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü, ‘’Yoğun olarak hangi bölgelerde çocuklarımız canlı derse giremiyorlarsa otobüsümüzü oraya intikal ettirerek bu çocuklarımızın hafta boyunca internetten canlı derse girmelerine olanak sağlayacak şekilde bir imkan hazırladık. Bu imkanın hazırlanmasında en başta İl Milli Eğitim Müdürümüze ve burada çalışan müdür yardımcılarımıza teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2020, 15:34

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER