Geleneksel Sahil Etkinliklerinde buluştular

Üç yıldır yaptıkları sahil etkinliklerinin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiren TOKİ Demokrasi İlkokulu 3-A sınıfı öğrenci ve velileri, bu programı geleneksel hale getirdi

Geleneksel Sahil Etkinliklerinde buluştular

TOKİ Demokrasi İlkokulu 3-A sınıfı öğrenci ve velileri 3. Geleneksel Sahil Etkinliklerinde buluştu. Sahilin eşsiz doğasında 32 Evler Cennet Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar müzik, spor ve yarışmalarla doyasıya eğlendi. Wellness ve Cimnastik Antrenörü Ümit Sarıkaya ve Sınıf öğretmeni Hüseyin Yılmaz’ın rehberliğinde programın ardından hep birlikte yenilen, velilerin hazırladığı yemek ile etkinlik sona erdi.

‘ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU İÇİN’

Sınıf öğretmeni Hüseyin Yılmaz bu yaz bu etkinliğin üçüncüsünü yaptıklarını belirterek geleneksel hale getirmek istediğini söyledi. Yılmaz, ‘’Bulunmaz bir sahilde, güzel, güneşli bir havada spor, müzik ve yarışmalar yaptık. Böyle imkânlarımız varken çocuklarımız için ileride unutamayacakları anılar bırakmak istiyoruz’’ diye konuştu.

Wellness ve Cimnastik Antrenörü Ümit Sarıkaya da böyle bir etkinlikte seve seve görev aldığını, her şeyin çocukların mutluluğu için olduğunu ifade etti.

Etkinliğe katılan veliler de memnuiyetlerini dile getirdiler ve bu tür programların artmasını istediklerini söylediler.

Tıkla, izle: https://youtube.com/shorts/RFr1R

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022, 15:55

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Büşra Çürük
Büşra Çürük - 2 yıl Önce

Hocalarımıza tekrardan teşekkür ederiz

SIRADAKİ HABER