İlk karneler alındı... Tatil başladı

Karasu'da 12 bin 350 öğrenci yarıyıl tatiline girerek 2022 - 2023 yılı eğitim döneminin ilk karnesini aldı...

İlk karneler alındı... Tatil başladı

   Karasu'da 63 okulda karne alan 12 bin 352 öğrenci ve 935 öğretmen 20 Ocak 2023 Cuma günü yarıyıl tatiline başladı. Karne töreni Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı’nın katılımıyla Kızılcık İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Kızılcık İlköğretim Okulu’nda öğrencilerin karne sevincine ortak olan protokolü karşılayan öğrenciler Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Belediye Başkanı İshak Sarı’ya çiçek verdi.

HEYECAN İÇİNDEKİ ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI
Öğrencilere karnelerini, Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Okul Müdürü Davut Çakmak, Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Kerim Uyar, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü Özel Büro Sorumlusu Fatma Betül Gökhan verdi. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize karnelerini dağıtıldı ve tüm öğrencilerimize kitap hediye edildi.

BOL BOL OKUYUN

Sınıfları ziyareti sırasında esnasında Kaymakam Helvacı öğrencilere tatilde dinlenin, eğlenin ama kitap okumayı ihmal etmeyin. Hepinize iyi tatiller diliyorum’’ dedi.

Başkan Sarı da tüm öğrencileri tebrik ederek iyi tatiller diledi.

OKUL MÜDÜRÜ ÇALIŞMALARI ANLATTI

Ziyarette okuldaki Ahşap Atölyesi de gezildi ve Okul Müdürü Davut Çakmak yapılan çalışmaları anlattı.

Programın sonunda Kaymakam Helvacı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kerim Uyar’a eğitim faaliyetlerine katkılarından dolayı plaket verdi. Helvacı, çalışmalarından dolayı okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.

İKİNCİ DÖNEM 7 ŞUBAT’TA BAŞLAYACAK

23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihleri arasında uygulanacak yarıyıl tatilinin ardından ikinci dönem 05 Şubat Pazartesi günü başlayacak. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 17 Haziran Cuma günü sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2023, 18:28

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER