Karasu bu etkinlikte 4 komşusuna ev sahipliği yapacak

Ülke genelinde yürütülen "1 Milyon Öğrenci Sinema ile Buluşuyor" projesi kapsamında Karasu’da 4 bin öğrenci sinema etkinliğine katılacak.

Karasu bu etkinlikte 4 komşusuna ev sahipliği yapacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yurt genelinde yürütülen ve 1 milyon öğrencinin sinemaya gitmesinin hedeflendiği proje kapsamında Karasu'dan 4 bin öğrenci bu etkinliğe katılacak. Karasu’da 10 Bin Okul Projesi kapsamındaki okulların öğrencileri ile başlanan etkinlik 25 Mayıs - 17 Haziran tarihleri arasında GKM Karasu Sinemalarında gerçekleşecek.

KARASU EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Karasu'da eğitim gören 4 bin öğrenci bu etkinliğine katılacak. Ayrıca komşu ilçeler Ferizli, Söğütlü, Kaynarca ve Kocaali öğrencileri için de Karasu etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Kontenjan, ilçemiz ve komşu ilçeler için toplamda 5 bin öğrenci olarak belirlendi. Komşumuz 4 ilçe de bizim ilçemize bu proje için öğrenci getirecekler.

BİLET+ MISIR VE SU ÜCRETSİZ

Etkinlikte öğrencilere sinema bileti ücretsiz veriliyor. İlkokul, ortaokul ve okul öncesi çocuklar için uygun olan filmleri patlamış mısır eşliğinde öğrenciler keyifle izlemeye başladı. ‘Kuklalı köşk’ ve ‘Afacanlar iş başa düştü’ filmlerinin izlettirildiği salonlarda öğrencilere patlamış mısır ve su ikram ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2022, 11:03

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER