Karasu'da İlköğretim Haftası kutlandı

Karasu’da İlköğretim Haftası nedeniyle kutlama programı hazırlandı. 13 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen programa ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı...

Karasu'da İlköğretim Haftası kutlandı

    2021-2022 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla İlköğretim Haftası kutlama programı yapıldı. Program, Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu tarafından hazırlandı. Buradaki törenden önce 13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 9.30’da Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Daha sonra Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu’na giden katılımcılar okulun bahçesinde hafta nedeniyle hazırlanan programı izledi.

MÜZİK DİNLETİSİ, ŞİİRLER…

   Saygı duruşu ardından da İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 8-C sınıfı öğrencisi Elif Nazlı yaptı. 2-A sınıfı öğrencisi Elif Miray Gönüllü ise ‘Yeni Ders Yılımız’ adlı şiiri okudu. Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ın yaptığı konuşmanın ardından da 4-A sınıfı öğrencisi Buğra Efe Alkan ‘İlköğretim Haftası’ adlı şiiri okudu. Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı da bir konuşma yaparak İlköğretim Haftasını kutladı. ‘Bizler Atatürk olduk’ adlı şiiri 4-B sınıfı öğrencisi Hazal Baba’nın okumasının ardından izleyenlere müzik öğretmeni Özge Yaya yönetiminde öğrenciler ile hazırlanan müzik dinletisi sunuldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2021, 14:47

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER