KMTAL salgınla mücadele seferberliğine devam ediyor

Kız Meslek Liseliler, ürettikleri yüzbinlerce maskeyi sağlık birimlerine ve valiliğin öngördüğü yerlere teslim ederek zorlu salgın sürecinde hem çalışanlara hem vatandaşlara destek oldu.

KMTAL salgınla mücadele seferberliğine devam ediyor

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, koronavirüsle mücadele kapsamında 769.271 tek kullanımlık maske üretti. Meslek liseliler, ürettikleri tek kullanımlık maskeleri sağlık birimlerine ve valiliğin öngördüğü yerlere teslim ederek zorlu salgın sürecinde hem çalışanlara hem vatandaşlara destek verdi. Ürün çeşitliliğini arttırarak üretime devam edecek olan Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, çarşaftan sedye örtüsüne kadar üretmeye devam edecek. Meslek liselerinin önemi bu virüs dolayısıyla bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YERİNDE GÖRDÜ

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ile birlikte okula giderek maske üretimini yerinde görüp Okul Müdürü Canan Başaran’dan bilgi aldı. Bugüne kadar tam 769 bin 271 tek kullanımlık cerrahi maske ürettiklerini belirten Okul Müdürü Cana Başaran, ‘’Bu zorlu süreçte bizi hiç yalnız bırakmayan ve bugün de okulumuzu ziyaret ederek bize güç veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş başta olmak üzere İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Sedat Bezci ile ilimize atanan Şube Müdürümüz Pınar Bulut’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Çetin Turhan ile ilçe Şube Müdürümüz Ahmedlatif Şahin’e, okulumuzda canla başla çalışan personelimizden, hizmetlilerimize, idarecilerimizden öğretmen ve öğrencilerimize kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Tabii ki, 17 Mart’tan itibaren bize anlayışla destek olan eş ve çocuklarımızı da unutmuyoruz’’ dedi.

ŞİMDİ SIRA…

Müdür Başaran, ‘’Şimdi sıra

-Yıkanılabilir Maske

-Yıkanılabilir Çocuk Maskesi

-Tek kullanımlık yatak çarşafı

-Tek kullanımlık sedye örtüsünde.

Evet, Meslek Lisesi memleket meselesidir. Biz sürekli olarak çalışmaya ve üretmeye aşığız’’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 14:02

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER