Öğretmenime mektup ikincilik getirdi...

Sakarya’da yapılan ‘Öğretmenime Mektup’ yarışmasının sonuçları belli oldu. Karasu’yu en güzel şekilde temsil eden Kızılcık Ortaokulu öğrencisi Fikri Devrim Merttürk ilçemize il ikincisi olarak döndü.

Öğretmenime mektup ikincilik getirdi...

EDEBİYAT DALINDA DERECEYİ KIZILCIK GETİRDİ

Sakarya’nın Eğitim Değerlerini Anma projesi kapsamında ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ‘Öğretmenime Mektup’ konulu yarışma sonuçlandı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen yarışmada ilçemiz Kızılcık Ortaokulu öğrencilerinden Fikri Devrim Merttürk il ikinciliği elde etti.

Ayrıca başarılı öğrenci Fikri Devrim'in eseri, "Aynadaki farklı yüzler" kitabında yayınlandı.

Derece yapan öğrencimize ödülü TÜRKAV Sakarya Şubesi tarafından 11 Haziran Cumartesi günü düzenlenen törende verildi. İl ikincisi Fikri Devrim Merttürk, plaket ve gram altınla ödüllendirildi.

GEÇEN YIL İL BİRİNCİLİĞİ GETİRDİ

Geçen yıl düzenlenen ‘Sağlık Çalışanlarına Mektup’ konusundaki yazısıyla da il birincisi olan Fikri Devrim'i tebrik eden Okul Müdürü Davut Çakmak, "Öğrencimiz düzenli çalışması ve azmiyle her konuda başarı odaklı bir çocuk. Gelecek yıllarda ülkemizin gurur duyacağı bir kişi olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2022, 13:49

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Seval saka
Seval saka - 2 yıl Önce

Şansın bahtın hep açık olsun küçük adam❤️❤️

SIRADAKİ HABER