Karasu’da ulaşıma zam! İşte yeni fiyatlar

Karasu’da ulaşıma zam uygulanmaya başladı. Şehir içi ulaşımda 4.5 lira olan mesafe 6 liraya çıkarıldı

Karasu’da ulaşıma zam! İşte yeni fiyatlar

Ulaşım Koordinasyon Merkezi, akaryakıt giderlerindeki tarihi artışla şoför esnafının zam talebi nedeniyle toplanmış ve talep görüşülerek karara bağlanmıştı. Büyükşehir Belediyesi UKOME yaptığı açıklama ile zam kararını resmen duyurmuştu.

UKOME tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizde bulunan tüm özel toplu taşıma araçlarının fiyat tarifeleri (UKOME) tarafından düzenlenmiştir. Artan maliyetler sebebiyle ilgili Sakarya Esnaf Odası ve ÖHO işletmelerinin toplu taşımada yeni bir güncelleme yapılması talebi UKOME Genel Kurulunda 13.04. 2022 tarihinde görüşülerek karara bağlanmıştır. Alınan karar neticesinde olabilecek en asgari tutar UKOME tarafından düşünülerek ortalama %35 civarında fiyat güncellemesine gidilmiştir” denildi.

İŞTE FİYATLAR

Yeni zamlı tarife ile Karasu’da indi-bindi 6 lira, çarşı-plaj 6 lira, çarşı-liman 6 lira, çarşı-sanayi 6 lira, çarşı-32 Evler 6 lira, çarşı-TOKİ 6 lira, çarşı-hastane 6.5 lira, çarşı-Akkum 6.5 lira, çarşı-Yeni Mahalle 6.5 lira, öğrenci ise 5 liraya çıktı. Karasu'da toplu taşımaya en son Ocak ayında zam yapılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2022, 21:33

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Filizfidanoğlu
Ali Filizfidanoğlu - 2 yıl Önce

Bir canımız kaldı onuda alın bizde kurtulalım yatacak yeriniz yok Allaha sizi bildiği gibi yapsın

SIRADAKİ HABER