Yaza kadar suya zam yok

Başkan Yüce, “Pandemi sürecinde tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanında olduk. Bu süreci en kolay şekilde atlatmak için 8 ay boyunca suya zam yapmayacağız” dedi.

Yaza kadar suya zam yok

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Kurulu Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin başkanlığında toplandı. Pandemi sürecinin en başından itibaren vatandaşlara her konuda destek olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Yüce, “Bu süreçte Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ olarak aldığımız kararlar doğrultusunda vatandaşlarımıza her alanda kolaylık sağladık. Hayata geçirdiğimiz abonelik sistemi sayesinde abonelerimize tüm işlemlerini internet ortamı üzerinden gerçekleştirme imkanı sunduk. Aynı zamanda taksitlendirmeli ödeme imkanını hayata geçirerek tüm abonelerimize ödeme kolaylığı sağladık. Sahada gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sayesinde de su kesintilerinin önüne geçtik” dedi.

   Suya zam yapılmayacağı müjdesini veren Başkan Yüce, “Bu aydan itibaren 2021 Temmuz ayına kadar su faturalarına zam yapmama kararı aldık. Sonrasında ise 2021 Temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere yüzde 2 oranında zam yapacağız. Umuyoruz ki aldığımız bu karar vatandaşımızın yüzünü ekonomik anlamda güldürecektir. Bu süreci hep birlikte en kolay şekilde atlatmak için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızdan taviz vermeden aldığımız bu kararın da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 14:35

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER