Adli kontrolle tahliye...

Karasu Belediyesi garaj amiri ve yardımcısını darp ettikleri gerekçesiyle savcılığa çıkarılan Erkan Gündüz ve Kamil Çelik savcının tutuklama talebine rağmen adli kontrolle serbest bırakıldılar.

Adli kontrolle tahliye...

   Pazar günü akşamı bir düğünde Karasu Belediyesi Garaj Amiri Ahmet Parlak ve Amir Yardımcısı Metin Soytürk'ü darp ettikleri gerekçesiyle savcılığa çıkarılan Erkan Gündüz ve Kamil Çelik, savcının tutuklama talebine rağmen adli kontrolle serbest bırakıldılar. Tahliye kararında pazartesi günleri emniyete gidip imza vermeleri gereken iki zanlı için yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

NE OLMUŞTU

   İddiaya göre, düğüne katılan Karasu Belediyesi Garaj Amiri Ahmet Parlak ve Amir Yardımcısı Metin Soytürk, düğünden çıktıktan sonra araçlarına yöneldikleri esnada iki şahıs tarafından darp edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahaleleri sonrasında yaralı Ahmet Parlak ve Metin Soytürk, Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

   Edinilen bilgilere göre burnunda kırık olduğu belirlenen Parlak, hastanede yapılan müdahale sonrasında taburcu edilmiş, ayağında kırık bulunan Soytürk'ün ise, Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2021, 17:18

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER