Ağun; 'Çöpleri atanı tespit ederek cezai işlem uyguladık'

Başkan Yardımcısı Ağun, gelişigüzel atılan çöpler için uyarıda bulundu

Ağun; 'Çöpleri atanı tespit ederek cezai işlem uyguladık'

Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, çöp konteynerlerinin içine atmak yerine çevresine atılan çöpler için vatandaşlara uyarıda bulundu.

Vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini belirten Başkan Yardımcısı Ağun; “Konteynerin dışına çöp bırakmanın çevre temizliğine ve toplum sağlığına hiçbir faydası yok, aksine zararı daha çok. Evlerimizi nasıl ki temiz tutuyorsak sokaklarımızı da temiz tutmak zorundayız. Özellikle pandemi döneminde temizlik konusuna daha çok dikkat etmeliyiz. Çevresine çöp bırakılan konteynerlere bakıyoruz, içlerinin boş olduğunu görüyoruz. Çocuklarımıza, yani geleceğimize iyi örnek olmamız gerekiyor” dedi.

“CEZAİ İŞLEM UYGULANDI”

Açıklamalarına devam eden Ağun; “Geçtiğimiz günlerde bazı caddelerimizde çöplerin gelişigüzel yerlere atılması sonucu kötü bir görüntüyle karşı karşıya kaldık. Yapılan araştırmalar sonucu bu çöpleri atan vatandaşlarımızı tespit ederek cezai işlem uyguladık. Temizlik konusu belediyemizin konusudur. Tabi ki biz temizleyeceğiz ve temizlemekten asla imtina etmeyeceğiz ama çevre temizliği konusunda da hemşerilerimizden daha duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Hüdaver AĞUN

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2021, 17:21

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER