AK Parti'nin kurmayları vatandaşla buluştu

Esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Başkan Sarı; “Her bir hemşerimiz için daha kaliteli yaşam hedefiyle sunduğumuz hizmetlerle, bu kentte yaşayan her bir kardeşimizin hayatını kolaylaştırmaya, yaşantılarına artılar eklemeye gayret ediyoruz” dedi.

AK Parti'nin kurmayları vatandaşla buluştu

Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Sarı ile Yavuzyiğit, ilçe genelinde devam eden hizmetler ve yapılması planlanan projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Başkan İshak Sarı dayanışmanın ve istişarenin önemine dikkat çekerek; “İnsanımızı merkeze alarak, her bir hemşerimiz için daha kaliteli yaşam hedefiyle sunduğumuz hizmetlerle, bu kentte yaşayan her bir kardeşimizin hayatını kolaylaştırmaya, yaşantılarına artılar eklemeye gayret ediyoruz. Biz halkımızdan aldığımız güçle projelerimizi hayata geçiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel kenti daha güçlü yarınlara hazırlamaya çalışıyoruz’’ dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

“Gönül Belediyeciliği” ilkesi doğrultusunda Karasu’da bulunan vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ettiklerini belirten Başkan Sarı, ‘’Bugün ilçe esnaflarımızı ve Karasulu hemşerilerimizi, AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Yavuzyiğit ile birlikte ziyaret ettik. Esnaflarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. Hizmetlerimizden bahsettik. Vatandaşlarımıza projelerimizi anlattık. Halkımızdan aldığımız destekle daha güzel çalışmaları ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz sırasında 7’den 70’e vatandaşlarımızdan gördüğümüz yoğun ilgi için de tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

''BİZLERE GÜÇ VERİYOR''

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ise; “Halkımızdan aldığımız olumlu yorumlar, emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda bizlere daha güç veriyor. AK Parti belediyecilik anlayışının temelinde de gönül birliği yattığını her fırsatta dile getiriyoruz ve bu olgu üzerinden ilerlemeye gayret ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin’’ diye konuştu.

Sarı ve Yavuzyiğit ziyaretler sonrasında İsmet Aslan’ın cenazesine katılarak aile yakınlarına başsağlığı dilediler.   

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2021, 11:15

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER