Alkışlar Zübeyde'nin miniklerine

Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü, Zübeyde Hanım Anaokulu’nda duyguların sel olduğu, heyecan ve gurur dolu bir programla kutlandı. Aziz şehitlerimiz, saygı ve minnetle anıldı.

Alkışlar Zübeyde'nin miniklerine

CANLI OLARAK YAYINLANDI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından özel bir program hazırlandı. Program, koronavirüs tedbirleri kapsamında Zübeyde Hanım Anaokulu’nun Instagram hesabından canlı olarak yayınlandı. Birbirinden güzel etkinliklere sahne olan günde öğretmenler gözyaşlarına hakim olamadı. Giydikleri kıyafet ile gerçeği aratmayan gösteriler sunan minikler, takdir topladı.

BİRBİRİNDEN ÖZEL GÖSTERİLER

Minik Kalpler sınıfı, Türkiyem adlı rond gösterisini sundu. Minik Yıldızlar sınıfı, ‘Veda’ adlı drama gösterisini yaptı. Şirinler ve Çalışkan Arılar sınıfı öğrencileri “Gazi diyor Çanakkale Geçilmez” adlı müzikli gösterilerini sahnelediler. Kelebekler sınıfı öğrencileri ise “Türklerin Gemisi” adlı müzikli bayrak gösterisi yaptı. Zübeyda Hanım öğrencilerinin birbirinden özel ve duygulu gösterilerle dolu 18 Mart programı herkesten tam not aldı. Öğrencilerin “Atam sen rahat uyu bir karış toprağını vermem” sözleri ise gözleri doldurdu.

MANEVİYAT HAZİNESİ

Her yönüyle bir maneviyat hazinesi olan Çanakkale Zaferi’nin, hem Türk askerinin cesaretini ve gücünü hem de Türk milletinin fedakarlık ve inancını bir kez daha tüm dünyanın gözleri önüne serdiğini belirten Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, “Gurur ve sevinçle kutladığımız Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünde, ölümleriyle bile yıllar ötesine ders olmayı başarmış Çanakkale şehitlerimizi minnet ve rahmetle yad ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızın aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” diye konuştu.

Gösteriyi izle: https://youtu.be/wKM5Zz2-fbw

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2021, 13:16

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER