Bakan Koca haftalık korona verilerini açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca haftalık korona verilerini açıkladı. Sakarya'da geçen haftaya göre vaka sayısında yüzde 35'e yakın bir artış yaşandı. Günlük ortalama vakada Sakarya, Marmara Bölgesi'nde en başta yer alıyor. Geçen hafta yüz binde ortalama vakada Türkiye 20'incisi olan Sakarya bu hafta 12'nci sırada yer aldı.

Bakan Koca haftalık korona verilerini açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyada yaptığı açıklamada; "Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız." ifadelerini kullandı.

Geçen hafta açıklanan haritaya göre Sakarya'daki vaka sayısı yüz binde 76.7 iken, son açıklanan haritada bu sayı günlük 103.01'e ulaştı.

Bu günlük vaka sayısı ortalamasının 154'ü aştığını gösteriyor. Artışın ortalama değeri ise yüzde 35 olarak gerçekleşti. Günlük ortalama vakada Sakarya, Marmara Bölgesi'nde en başta yer alıyor.  Geçen hafta yüz binde ortalama vakada Türkiye 20'incisi olan Sakarya, bu hafta 12'nci sırada yer aldı. Sakarya'yı geçen iller Rize, Karaman, Aksaray, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Osmaniye, Adıyaman, Tokat oldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2021, 12:58

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER