Başkan Sarı'dan 24 Temmuz mesajı

Başkan Sarı, ''Demokratik hayatımızın gelişim sürecinde halkı bilgilendirme, bilinçlendirme ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasına basın mensuplarımız çok büyük katkı sunmaktadırlar'' diyerek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

Başkan Sarı'dan 24 Temmuz mesajı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından birisi kuşkusuz basındır. Basın; meslek ilkeleri ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde tarafsız, doğru, hızlı biçimde bilgi ve haber vererek, halkın haber alma hakkını sağlamada büyük bir güce sahiptir. Her türlü koşul ve şartlar altında büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren basın mensuplarımız, demokratik hayatımızın gelişim sürecinde halkı bilgilendirme, bilinçlendirme ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasına çok büyük katkı sunmaktadırlar.

Bu düşüncelerle gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan, yerelden ulusala tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2021, 14:48

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER