Başkan Sarı tedbirlere dikkat çekerek mesaj verdi

Başkan Sarı, yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı...

Başkan Sarı tedbirlere dikkat çekerek mesaj verdi

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olmasını temenni ederek, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Başkan İshak Sarı mesajında şu ifadelere yer verdi; “2021-2022 Eğitim-Öğretim yılını büyük bir heyecanla karşılıyoruz. Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz pandemi nedeniyle verilen zorunlu aranın ardından nihayet okullarına ve sınıflarına kavuşuyor. Daha iyi bir geleceğin anahtarının çocuklarımız olduğunu biliyoruz. Milli ve manevi değerlerine bağlı, iyi yetişmiş, donanımlı nesillerin yetişmesi hepimizin ortak hedefidir.''

'MÜCADELEMİZ DEVAM ETMEKTEDİR'

''Elbette tüm dünya ile birlikte pandemiyle mücadelemiz devam etmektedir'' diyen Başkan Sarı, ''Hem kesintisiz bir eğitim-öğretim yılı hem de sağlığımız için pandemiyle mücadele tedbirlerine sıkı sıkıya uymaya devam edelim. Özellikle, maske-mesafe ve temizlik kurallarına sıkı sıkıya uymaya özen gösterelim.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm eğitim camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyor, sağlıklı, kesintisiz ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 11:53

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER