Başkan Sarı’dan 195. Yıl kutlaması

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, vatandaş ile belediye arasında köprü görevi üstlendiklerini belirterek Zabıta Teşkilatının 195. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sarı’dan 195. Yıl kutlaması

   Başkan İshak Sarı mesajında şu ifadelere yer verdi; “4 Eylül 1826 tarihinde kurulan Zabıta teşkilatımızın bu yıl 195. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Zabıta teşkilatımız, vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu ve güven ortamında yaşaması için mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini sürdürmektedir’’ dedi.

'VATANDAŞLARIMIZ İLE BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ'

   Başkan Sarı mesajının devamında şunları kaydetti; ‘’Vatandaşlarımız ile Belediye arasında köprü görevi üstlenen Zabıta ekiplerimiz,  içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde kamu düzenini sağlamak ve güven ortamı oluşturmak için her türlü tehlikeye göğüs gererek fedakârca çalışmışlardır ve özveriyle çalışmaya devam etmektedirler.

   Bu duygu ve düşüncelerle Belediyemiz Zabıta ekipleri başta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında görevlerini özverili bir şekilde sürdüren Zabıtalarımızın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2021, 11:33

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER