Bekçiler bulvarla tanıştı

Bekçiler bugün Atatürk Bulvar’ından başlayarak sahaya indi.

Bekçiler bulvarla tanıştı

İçişleri Bakanlığı'nca Karasu Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 21 bekçi yemin ederek göreve başladı. Bekçiler, ilçeyi tanımak amacıyla bugün bulvara çıktı. Eğitimlerini tamamlayan bekçiler, birkaç gün de ilçeyi tanımak amacıyla eğitim aldıktan sonra görev alacaklar ve ilçenin değişik noktalarında geceleri polisle birlikte huzuru sağlamaya çalışacaklar. Huzuru sağlamada polise yardımcı olacak olan bekçiler, eğitimleri bittikten sonra sokaklara çıkacak. Bellerinde kelepçe, silah ve diğer teçhizatıyla saat 22.00'de göreve başlayıp sabah 06.00'ya kadar çalışacaklar.

‘’DESTEK OLMAK İÇİN BURADALAR’’

Karasu Emniyet Müdürü Halil Alyol, bekçilerin göreve çıkmalarının birkaç gün alacağını, en geç hafta sonuna doğru görev vermiş olacaklarını söyledi. Bekçilerin göreve çıkmadan önce ilçe ile ilgili eğitim alacaklarını, bu eğitimden sonra fiili olarak göreve başlayacaklarını belirten Akyol, ‘’Bize destek olmak için buradalar. İnşallah biz de desteklerini yanımızda hissedeceğiz’’ dedi.

NOSTALJİ RÜZGARI ESTİ

Bulvarda bekçileri gören vatandaşlar, geceleri sokaklarda düdük sesi de duyunca nostalji yaşayacaklarını belirtirken, yeni nesle de bekçileri anlatmaya çalışıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2020, 14:49

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER