Bugün Anneler Günü: Çiçekçiler açık mı?

Tam kapanma süreci devam ederken mayıs ayının ikinci pazar günü her sene kutlanan Anneler Günü'nde annesine çiçek almak isteyenler için çiçekçilerin hizmet verip vermeyeceği merak konusuydu…

Bugün Anneler Günü: Çiçekçiler açık mı?

   Anneler Günü 9 Mayıs Pazar günü kutlanıyor. İçişleri Bakanlığının internet sitesindeki açıklamada, "Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerdir'' ifadelerine yer verildi. Çiçek satışı yapan iş yerleri, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebilecekler. Yani bugün çiçekçiler açık olacak.

EN ÇOK ORKİDE…

   Altunkaya Çiçekçilik’in sahibi Cihan Altunkaya, ‘’Öncelikle her daim günümüzü aydınlatan, hayatımızı anlamlandıran ve karşılıksız seven annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Annelerinin bu gününü çiçeklerle kutlamak isteyenler için çalışıyoruz. Açık olacağımız için vatandaşlardan talep olacağını düşünüyorum. Anneler gününde genellikle orkide tercih ediliyor. Daha sonra ev bitkilerine rağbet oluyor. Anneler Günü'ne özel tasarımlar da yapıyoruz. Bulunduğumuz bu zor süreçte annelerimizi mutlu etmek istiyoruz'’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2021, 11:18

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER