Çalışmalar başladı: O caddelere asfalt atılıyor

Karasu Belediyesi, İlçe Müftülük binasının bulunduğu caddeden başlayıp Belediye Hizmet binasını takip eden Hürriyet ve Cumhuriyet Caddelerinde, sıcak asfalt başta olmak üzere genel düzenleme çalışmalarını başlattı.

Çalışmalar başladı: O caddelere asfalt atılıyor

Etap etap ilerlenmesi planlanan proje ilk olarak Müftülük binası ile 617 Nolu Sokağı kapsayan bölümde başlatıldı. Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçemizin bugününe ve yarınlarına değer katacak çalışmalarımızla bu kenti geleceğe hazırlıyoruz” dedi. Başkan Sarı; “Cumhuriyet ve Hürriyet caddelerimizi kapsayan, sıcak asfalt başta olmak üzere genel bir çalışmanın startını verdik. Halkımızın hizmetine sunacağımız bu projenin Karasu’ya vizyon katacağı kanaatindeyim. Bu alanda bir trafik sorunu olduğunu hepimiz görüyorduk. Allah’ın izniyle projemiz tamamlandığında bu sorunun çözüme ulaşacağı düşüncesindeyiz” dedi.
HİZMETLER DEVAM EDECEK
Başkan İshak Sarı; “Şuan için Cumhuriyet ve Hürriyet caddelerimize yoğunlaşmış durumdayız. Buradaki projemizi bir an önce tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu projemizi tamamladıktan sonra Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanında bir projemiz ve bazı mahallelerimizde acil yapılacaklar var. İmkanlarımız doğrultusunda bu hizmetlerimizi de hayata geçirmeyi planlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2022, 11:25

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat dayibaş
Murat dayibaş - 2 yıl Önce

605 nolu sokağında Asphalt dökülse çok iyi olur çamurdan tozdan yuruyemiyo ve pencere açamıyoruz tozdan aslında stadyuma çıkıyor sokak lütfen 605 notu sokağa da Asphalt dokun sayın başkanım.

SIRADAKİ HABER