Cami imamı taciz iddiasıyla tutuklandı

Cami imamı N.G. 15 yaşındaki erkek çocuğuna taciz iddiasıyla tutuklandı.

Cami imamı taciz iddiasıyla tutuklandı

İhbar üzerine ortaya çıkan olayda tutuklanan imamı polisin sabah evine gelip ‘'Bir vefat var hocam, sela okutacağız’’ diye aldığı ortaya çıktı.

Aziziye Mahallesi’nde bulunan cami imamı N.G. şikayet üzerine 15 yaşındaki erkek çocuğa cinsel taciz iddiasıyla gözaltına alındı. Bugün (7 Ekim 2020) adliyeye sevk edilen imam suçlamaları kabul etmedi ancak tutuklanmaktan kurtulamadı.

Edinilen bilgilere göre yaklaşık iki yıldır Aziziye Mahallesi’nde bulunan bir camide imamlık yapan 55 yaşlarındaki N.G. hakkında cumhuriyet savcılığına yapılan şikayet sonrasında takip başlatıldı. Şikayet üzerine polis harekete geçti ve imam dün sabah saatlerinde evine gelen polisler tarafından göz altına alındı.

İmamın evine gözaltına almak için gelen polislerin imam N.G.’yi ‘’Bir vefat var hocam, sela okutacağız’’ diyerek aldığı ve polis merkezine götürdüğü öğrenildi. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen N.G. savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği makeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Olayla ilgili olarak il müftülüğünde de inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020, 12:17

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER