Canada'nın minikleri göz kamaştırdı

Karasu Canada Okulları’nda anasınıfı öğrencilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak sundukları gösteri göz kamaştırdı. Cumhuriyetin emanetçisi minik öğrencelerin bayram kutlama programı izleyenlerden ‘’bir daha, bir daha’’ tezahüratları eşliğinde büyük beğeni ve alkış topladı.

Canada'nın minikleri göz kamaştırdı

   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Canada Okulları’nın anasınıfı öğrencileri gösterileriyle izleyenlere 29 Ekim coşkusunu oldukça yüksek perdeden yaşattı.

Günlerdir heyecanla Cumhuriyet Bayramı’na hazırlanan Canada Okulları Karasu Kampüsü’nün minik öğrencileri, hazırladıkları duygu dolu Cumhuriyet şiirlerini su gibi okudu.

Yine minik öğrencilerden oluşan koro, görülmeye değer koreografileriyle İzmir Marşı’nı seslendirdi. Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgilerini, özenle hazırlandıkları gösterilerle sundular. 

Karasu Canada Okulları Anasınıfları Müdürü Meltem Sarı, 29 Ekim’in Türk Milleti için çok önemli bir gün olduğunu belirterek ‘’Cumhuriyet Bayramı Haftası kapsamında öğrencilerimizle birlikte heyecan içinde çalıştık ve hazırlandık. Çok güzel bir bayram kutlaması oldu. Ayrıca çocuklarımızı özenle hazırlayan velilerimize de çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Öğrencilerin bu ilk Cumhuriyet Bayramı gösterisi unutulmaz anılar arasına, bir çok güzel fotoğraf karesiyle taşındı.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2021, 16:16

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER