CHP'li kadınlar, kendi günlerinde sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu Kadın Kolları yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir araya geldi ve ilçenin kadınlarını ziyaret etti. Önce Türkiye’nin her yerinde eş zamanlı olmak üzere bir basın açıklaması yayınlayan CHP İlçe Kadın Kolları, ardından sahaya indi.

CHP'li kadınlar, kendi günlerinde sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, kadınlar günü nedeniyle düzenledikleri programda Karasu’nun emekçi kadınları ile buluştu. CHP’li kadınlar, Bulvardan başlayarak esnaf, işçi, memur tüm kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı. Günün anısına hazırladıkları hediyeleri veren CHP’liler, çeşitli işlerde çalışan kadınlarla sohbet etti. Gruplara ayrılan yönetim kurulu üyeleri, Bulvarın ardından, sahil kesimindeki esnaflara, kamu kurum ve kuruluşlarında, bankalarda, marketlerde çalışan kadınlara ziyaretler gün boyunca sürdü. Erkekler de eşlerinin kadınlar gününü kutlamak için hediyelerden almayı ihmal etmedi.

MÜCADELEYİ SÜRDÜRMENİN ÖNEMİNE VURGU

8 Mart’ın tarihçesinden söz ederek, mücadeleyi sürdürmenin önemine vurgu yapan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Cengiz Doğu, ‘’Bugün bizim için önemli bir gün. Amerika’da başlayan bir hareketti, dalga dalga yayıldı, ülkemizde de kutlanıyor. Bugün biz kadınları mutlu etmek istedik. Esnaf, işçi, memur, Karasulu emekçi kadınlarımızı ziyaret ettik. Hatırlarını sorduk. Hazırladığımız hediye paketlerini günün anısına verip günlerini kutladık'' dedi.

BU ÜLKEYİ AYDINLIĞA ÇIKARACAK OLAN SİZLERSİNİZ

Kadınlar gününe özel mesajlar veren Doğu, ‘’Öncelikle kadınların daha özgür ve saygının sonsuz olduğu bir dünya istiyoruz. Cumhuriyetimizin temel taşları olan aydınlık kadınlar, bu ülkeyi aydınlığa çıkaracak olan sizlersiniz. Hayatın her alanına doğrudan katılarak hem kadın mücadelesini hem de ülkemizdeki demokrasi, hukuk ve adalet mücadelesini hep birlikte sürdürmeliyiz’’ diye konuştu.

ÜLKEMİZİN HER KARIŞ TOPRAĞINDA EMEĞİ İLE ALIN TERİYLE VARLAR

‘’Her günümüzü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe dönüştürmeliyiz’’ diyen CHP Kadın Kolları İlçe Yönetimi üyeleri, ‘’Ülkemizin her karış toprağında emeği ile alın teriyle her köşesinde canıyla, yüreğiyle var olan, cumhuriyetimizin temeli, güvencesi olan değerli tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyoruz’’ dediler.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2022, 19:26

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER