Cihan Ersöz Karasu'yu canlı yayında konuşacak

Gazeteci Cihan Ersöz, Sakaryalıların ilgi ile izlediği İlçelerde Gündem programının konuğu olacak. İlçelerin sorunları, son haftada yaşanan olaylar, gündemde konuşulanlar, konuşulmayanların hepsi bu programda konuşulacak.

Cihan Ersöz Karasu'yu canlı yayında konuşacak

Sakarya’nın ilk ve tek uydu kanalı olan TV264 televizyonunda canlı olarak yayınlanan İlçelerde Günden programında Sakarya’nın ilçelerinin sorunları masaya yatırılıyor. Her hafta Salı günleri saat 15.00’te İlçelerde Gündem programında bugün de ilçelerin gündemleri ve sorunları tartışılacak. Karasuhaber.com'un sahibi Cihan Ersöz, canlı yayın konuğu olduğu programda Karasu'nun gündemini ve sorunlarını anlatacak. Alaattin Onur’un sunduğu programın diğer konukları, Pamukova’dan İsmail Çetintaş ve Geyve’den Yusuf Kılıç olacak.

İNTERNET ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Türksat 3A uydusundan Batı lokasyonundan yayın yapan TV264 kanalı digital platformlarda yer almıyor. Ancak internet üzerinden İPTV'den izlemek mümkün: 

//canli.tv264.com.tr //tv264.com.tr/canli-yayin https://www.youtube.com/tv264 https://medyabar.com/canli-yayin

TV 264 hakkında detaylı bilgiler için kanalın resmi hesapları ve www.medyabar.com’da yer alacak olan duyuruları takip edebilirsiniz.

TV 264'ü uydudan nasıl izlerim?

TV 264’ü izlemek için, televizyonunuza bağlı uydunuzu aşağıdaki ayarlarına göre düzenlemeniz gerekiyor.

TV 264’ün frekans bilgileri ise şu şekilde:

Türksat 3A Frekans: 12685 MHZ Sembol: 27500 Polarizasyon: Yatay Fec: 2/3

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2021, 11:14

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER