Eğitim ve Balıkçı Limanı projelerine destek istediler

Başkent Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Helvacı ve Belediye Başkan Sarı Karasu’da planlanan bazı yatırımların bir an önce hayata geçirilmesi için destek talebinde bulundular.

Eğitim ve Balıkçı Limanı projelerine destek istediler

   Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci ve Belediye Başkanı İshak Sarı 27 Ekim Çarşamba günü Ankara’da Milli Eğitim ve Ulaştırma Bakanlıklarındaki üst düzey yetkililerle görüşerek ilçede yapılmasına karar verilen eğitim yatırımları ve Balıkçı Barınağı konularında bilgi alışverişinde bulundular.

ÖNCE MİLLİ EĞİTİM

   Kaymakam Helvacı ve Başkan Sarı’nın ziyaretlerinin ilk durağı Milli Eğitim Bakanlığıydı. Burada Ortaöğretim Genel Müdürü Sayın Halil İbrahim Topçu ile görüşen Helvacı ve Avcı ilçedeki eğitim yatırımları ve eğitimin güçlendirilip nitelik kazandırılması noktasında talep ve istişarelerde bulundular.

BALIKÇI LİMANI VE DALGAKIRAN

   Karasu Heyeti daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’da geçerek Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün’ü ziyaret ettiler. Eyigün’e Yenimahalle’de yapımı planlanan ve yatırım programına alınan Baglıkçı Barınağı’na bir an önce başlanması ve geçmiş yıllarda yapılmış ancak deforme olmuş bazı dalgakıranların onarılması taleplerini ilettiler.

YAVUZ’A TEŞEKKÜR

   Gezi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İshak Sarı, iki bakanlıktaki görüşmelerin ardından kendilerine eşlik eden Belediye başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan’la birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’u ziyaret ederek bu güne kadar ilçeye olan desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ettiklerini belirtti. Başkan Sarı “Her üç ziyaretimiz de samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Bizi ağırlayan Sayın Halil İbrahim Topçu’ya, Sayın Yalçın Eyigün’e ve Sayın Ali İhsan Yavuz’a şahsım ve tüm hemşerilerim adına şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2021, 13:52

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER