Eşkin yeniden başkan

7 Temmuz Çarşamba günü Alkan toplantı ve düğün salonunda gerçekleştirilen Karasu Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi kongresinde yeniden başkan seçilen mevcut başkan Saadettin Eşkin tüm katılımcılata tek tek teşekkür etti

Eşkin yeniden başkan

Karasu Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Genel Kurulunda tekrar başkanlığa seçilen Saadettin Eşkin güven tazeledi. Karasu Esnaf Kefalet Kooperatifi kongresi 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü Alkan toplantı ve düğün salonunda yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede divan başkanlığını Kocaali Kooperatif Başkanı Ali Yılmaz, divan katipliklerini Kerim Uyar ve Mehmet Yaşar Demirel yaptı. Gündem maddeleri okunarak 2018-2019-2020 mali yılı ibraz edildikten sonra açık oy usulü ile yapılan seçimlerde mevcut başkan Saadettin Eşkin tekrar seçildi.

YÖNETİM KURULU

Karasu Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu, Saadettin Eşkin başkanlığında; Hasan Emre, Yaşar Çolak, Ali Arslan, Sabahattin Saka, denetim kurulunda; Kadir Şevket Saka, Yavuz Selim Kara, üst kurulda; Sadettin Saka, Yaşar Çolak’tan oluştu. Güven tazeleyen Eşkin kooperatif üyelerine tek tek teşekkür etti.

Divan katipliklerini, Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kerim Uyar ve Mehmet Yaşar Demirel yaptı.


 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2023, 13:19

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER