Filizfidanoğlu: Sakarya’yı çok güzel günler bekliyor

Gaziantep’te düzenlenen ve 1600 seçkin iş insanın katılımı ile gerçekleştirilen 2. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılan MÜSİAD Sakarya başkan ve yönetim kurulu üyeleri şehre oldukça umutlu döndü.

Filizfidanoğlu: Sakarya’yı çok güzel günler bekliyor

   Sakarya’nın doğal güzelliklerinden kültürüne, sanayisinden turizmine kadar yatırım ve ihracatın geliştirilmesine adına katılım sağladıklarını belirten MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, ülkemiz ve bölgemiz adına son derece önemli olan iş zirvesinin hayırlı ve bereketli olmasını dilediği konuşmasında, “Şehrimizin her alanda girişimine katkıda bulunmak adına var gücümüzle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

'ÇOK ÖNEMLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ OLDU'

   Yaklaşık 15 kişilik yönetim kurul üyesi ile birlikte Gaziantep’te düzenlenen uluslararası programa katıldıklarını belirten Karasulu Başkan İsmail Filizfidanoğlu, ”Arap iş insanlarına Sakarya’yı anlattık. Çok önemli iş görüşmeleri oldu ve önümüzdeki zamanlarda kendilerini Sakarya’da ağırlayacağız” dedi.

'ZİRVE İÇİN GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR'

   Türk-Arap İş Zirvesi’nde Genel Başkan Mahmut Asmalı’nın tanıtım standına gelmesi ile çalışma ve faaliyetler adına görüşme sağladıklarını kaydeden Başkan İsmail Filizfidanoğlu, ”IBF Başkanı Erol Yarar, Genel Başkanımız Mahmut Asmalı ve 6. dönem başkanımız Abdurrahman Kaan’a bizleri onurlanırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Nasipse zirve programının üçüncüsünün Sakarya’da olmasını istiyoruz ve bu talebimizi de ilettik. Çok önemli görüşmelerin sağlandığı bir program oldu” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2022, 09:51

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
coşkun Acicbe
coşkun Acicbe - 2 yıl Önce

neden araplar yatırım yapıyor 10 bin kişi istihdamı milli olanlar yapmadı diyemi merak ediyorum

SIRADAKİ HABER