Görüşlerini aktardılar

Belediye Başkanı İshak Sarı, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle, görevde bulundukları üç yılı kapsamlı bir şekilde değerlendirmek için bir araya geldi.

Görüşlerini aktardılar

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle üç yılın kapsamlı bir şekilde gözden geçirildiği ve gelecek yıllarda nasıl bir çalışma politikası uygulanacağına yönelik 1. Öz Değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Geniş kapsamlı değerlendirme toplantısına Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Başkan Yardımcıları Hilmi Erbatan, Hüdaver Ağun, İsmail Karakaş, tüm birim Müdürleri, eşleri ve çocukları katıldı.

ÜÇ YILLIK SÜRECİ GÖZDEN GEÇİRDİLER

“Üç yıllık süreç içerisinde Karasu’ya değer katacak modern hizmetler ürettik” diyen Başkan Sarı, programın açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Değerli çalışma arkadaşlarım, 1. Öz Değerlendirme toplantımıza hoş geldiniz. Belediyemizi daha verimli ve etkin bir şekilde yönetmek, ilçemize maksimum faydayı sağlamak adına genel değerlendirme yapmak ve geçirmiş olduğumuz 3 yıllık süreci birlikte gözden geçirmek için toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Hepinize, burada olmayan çalışanlarımız da dâhil olmak üzere, emekleriniz ve göstermiş olduğunuz gayretleriniz için teşekkür ederim. Amacımız Karasu Belediyesi’ni daha kurumsal bir hale getirmek, Belediyemizin vatandaş nezdindeki algısını güçlendirmek ve saygın bir kurumsal yapıyı oluşturmaktır” dedi.

GENEL DİSİPLİN VE KURUMSAL KİMLİK

Başkan İshak Sarı; “Disiplin ve Kurumsal Kimlik üzerinde titizlikle durduğum iki ana başlıktır. Bunlar yerine getirildiği sürece yetenek ve tecrübelerinizin artacağına inanıyorum. Çünkü sizlerin yöneticilik yetenekleri ne kadar iyi olursa bu personele, işlere, vatandaşa ve haliyle Karasu’ya yansıyacaktır.

Konuyu somutlaştıracak olursak sizlerin, elindeki kaynakları doğru şekilde kullanan, çözüm alternatifleri geliştiren, olmazdan çok ‘Nasıl olabilir? / Nasıl yapılabilir?’ diye düşünen, Personeli ve paydaş kurumlarla güçlü iletişimi olan yöneticiler olmanızı isterim. Kurumsal dönüşümün kolay olmadığı ve zaman istediğinin farkındayım. Kurumsal dönüşüme yönelik geldiğimiz bu noktada arzu ettiğimiz sonuçlara daha hızlı ulaşmak adına hep birlikte mücadele edip birlikte bu dönüşümü sağlayacağımıza inancım tamdır.

Gerçekleştirdiğimiz bu toplantı da bahsini ettiğim arayışımızın bir parçasıdır. Bu toplantıyı önemsiyor, sizlerin de görüş ve önerilerinizi dinlemek istiyoruz. Hepinize tekrar teşekkür eder, toplantımızın kurumumuz ve ilçemiz adına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

GÖRÜŞLERİNİ AKTARDILAR

Tüm gün süren toplantıda müdürler sorumluluk alanları içerisindeki çalışmaları, gelecek yıllarda nasıl bir program izleyeceklerini ve genel düşüncelerini samimi bir şekilde aktardılar. Samimiyet ve kaynaşmanın bu toplantı ile daha pekiştiğini sözlerine ekleyen müdürler konuşmalarının sonunda Başkan Sarı’ya teşekkürlerini sundular.

Başkan İshak Sarı, 1. Öz Değerlendirme toplantısı sonunda müdürlere ve onların aracılığıyla tüm personellerine teşekkürlerini sundu.  

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2022, 12:23

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER