İki fail adliyede!

Karasu Aşağı Aziziye Mahallesi'ndeki bir düğün salonu önünde, Pazar günü akşamı meydana gelen darp olayının failleri yakalanarak adliyeye sevk edildi.

İki fail adliyede!

   İddiaya göre, düğüne katılan Karasu Belediyesi Garaj Amiri Ahmet Parlak ve Amir Yardımcısı Metin Soytürk, düğünden çıktıktan sonra araçlarına yöneldikleri esnada iki şahıs tarafından darp edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahaleleri sonrasında yaralı Ahmet Parlak ve Metin Soytürk, Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

   Edinilen bilgilere göre burnunda kırık olduğu belirlenen Parlak, hastanede yapılan müdahale sonrasında taburcu edilmiş, ayağında kırık bulunan Soytürk'ün ise, Toyotasa  Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edilmişti.

FAİLLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

   Darp olayını gerçekleştiren şüpheli E.G. ve K.Ç., polis ekiplerinin takibi sonrası yakalandığı ve emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sek edildikleri belirtildi. İki zanlının bir süre önce işten çıkarıldıkları öğrenildi.

Tıkla: https://www.karasuhaber.com/gundem/garaj-amiriyle-yardimcisini-hastanelik-ettiler-h2304.html

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2021, 15:08

Karasu Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmud
Mahmud - 2 yıl Önce

Allah bilmiyorum ya camiye giriyor diye daya Atari görmedim büyük bi pislikkeri varki okay bu safhaya geçmiş, yaşasın teksas

SIRADAKİ HABER