İlçede büyük denetim

Ekipler Kaymakam Helvacı koordinasyonunda denetim yaptı...

İlçede büyük denetim

   İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği "Covid­ 19 Tedbirleri Kapsamında 4 Eylül 2020 Denetimi" konulu genelge gereğince ilçede bugün denetim yapıldı. Temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir iş kolu için alınan önlemlere bakıldı.

KİMLER KATILDI

   Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı koordinasyonunda, Belediye Başkan Vekili Sabri Arslanbay, Emniyet Müdürü Halil Akyol, Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tevfik Altunel, Yalı Mahallesi muhtarı Dursun Ali Akbaş, emniyet müdürlüğü ve belediye zabıta amirliği mensuplarından oluşan bir ekiple yapıldı.

TEMEL PRENSİPLER

   İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı bu kez Yalı Mahallesi’nde denetlendi. Tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması ile ilgili denetlemeler sırasında, Kaymakam Helvacı, vatandaşlara rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik bilgiler de verdi.

HAYATIN HER ALANINDA

   Salgının son günlerdeki yayılım seyri göz önünde bulundurulduğunda, hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının önemi bir kez daha ortaya çıktığını belirten Kaymakam Ahmet Naci Helvacı, tüm esnafa ve vatandaşlara son günlerde artış gösteren salgın nedeniyle hijyen kurallarına uyulması ve mutlaka maske takılması uyarısını yaptı. Salgınla mücadelenin başarısı açısından bu kural ve önlemlere uymanın büyük önem taşıdığı belirten Kaymakam Helvacı, ‘’Bu salgından hep beraber kurallara uyarak kurtulacağız. Bizler hem kendi sağlığımız hem de karşımızdaki insanlarımızın sağlığını korumak için mücadele etmeliyiz. Sağlık Bakanlığının tavsiyelerine uyarak dikkat etmeliyiz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2020, 15:34

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER