İshak Sarı: 'Cumhuriyet, istikbalimizin simgesi'

Başkan Sarı yayımladığı mesajda, '''Bizler istikbalimizin simgesi olan cumhuriyeti ve kazanımlarını korumak ve daha ileri noktalara taşımak için daima çalışacağız'' dedi.

İshak Sarı: 'Cumhuriyet, istikbalimizin simgesi'

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan İshak Sarı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bütün yokluklara rağmen zaferle taçlandırdığı Kurtuluş Savaşı sonrasında, ‘En Büyük Eserimdir’ diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Bizler istikbalimizin simgesi olan Cumhuriyeti ve kazanımlarını korumak ve daha ileri noktalara taşımak için daima çalışacağız. Yoksulluklar içerisinde dahi tarihimizi şanla şerefle dolduran atalarımızın, bizlere ulaşılmasını hedef olarak gösterdiği Muasır Medeniyetler Seviyesine erişebilmek için azim ve kararlılıkla mücadele edip vatanımızı ve milletimizi hak ettiği seviyelere taşıyacağız. ‘Ya istiklal, ya ölüm’ diyerek hürriyetine sahip çıkan ecdadımıza layık olabilmek için bizler de ilelebet bağımsızlık mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasında öncülük eden bütün kahramanlarımızı yâd ediyor, Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha kutluyorum”

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2021, 13:55

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER