Kaç muhtar pozitif, kaçı negatif olmayı bekliyor?

İlçenin muhtarları birer ikişer koronaya yakalanıyor...

Kaç muhtar pozitif, kaçı negatif olmayı bekliyor?

Koronavirüs vakaları Karasu’da da hızla artış göstermeye devam ederken, yedi muhtarın ardından bugün Karanlıkdere muhtarı Yılmaz Koca da koronavirüs hastası oldu.

Koronavirüs salgınının ağır bir tablo ile seyrettiği günleri yaşıyoruz ve artık gün geçmiyor ki bir yakınımızın ya da tanıdığımızın Covid 19 testi pozitif çıkmasın. İlçenin muhtarları da birer ikişer koronaya yakalanıyor. Yedi muhtarın ardından bugün Karanlıkdere Mahallesi muhtarı Yılmaz Koca’nın da koronavirüs hastası olduğu öğrenildi. Belirtilerinin artması üzerine sağlık kuruluşuna başvurarak test yaptıran muhtar Koca’nın testi pozitif çıktı. Sağlık durumu iyi olan Yılmaz Koca, kendisini evinde izole etti.

NEGATİFE DÖNMEYİ BEKLİYOR

Yılmaz Koca ile birlikte ilçede bu güne kadar 8 muhtar koronavirüse yakalandı. 6 muhtar hafif semptomlarla hastalığı atlatırken, muhtar Yılmaz Koca evinde izole bir şekilde negatife dönmeyi bekliyor. Bir muhtarımız; Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Denizhan (63) ise yaklaşık 20 gün önce koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

KORONA OLAN MUHTARLAR

Hürriyet Mahallesi muhtarı merhum Abdurrahman Denizhan, Limandere muhtarı Sinan Erbaş, Kurumeşe muhtarı Kemalettin Zengin, Ardıçbeli muhtarı Celal İmamoğlu, Karapınar muhtarı Oğuzhan Öztürk,  Gölköprü muhtarı Ali Haldız, Aziziye muhtarı Besim Ömer Cengiz ve son olarak da Karanlıkdere muhtarı Yılmaz Koca koronavirüse yakalandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2020, 10:07

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER