Kar, hayatı olumsuz etkiliyor

İlçede etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok yol kapandı, araçlar mahsur, vatandaşlar yolda kaldı.

Kar, hayatı olumsuz etkiliyor

Karasu’da yoğun kar yağışı devam ediyor. Cumartesi gününden itibaren yağan kar, hayatı olumsuz etkiledi. Uzak mahalle yolları ulaşıma kapandı, vatandaşlar yolda kaldı.

KURUDERE'DE AMBULANS YOLDA KALDI

Kurudere’de doğum yapacak hastayı taşıyan ambulans karda mahsur kaldı. Alınan bilgiye göre, Kurudere Mahallesi'nden doğum yapmak üzere olan hastayı alan 112 Acil Servis ekibi, İlçe Devlet Hastanesi'ne giderken 80 santimetreyi bulan kar nedeniyle yolda kaldı. Ambulansı gören mahalle muhtarı Hasan Emanet ve vatandaşlar, Kurudere Orman Kalkındırma Kooperatifi personeli iş makinesi ile müdahale ederek kapanan yolu açtı. İlçe merkezine giden yolda ilerleyemediği için rotasını değiştiren sağlık ekibi, Darıçayırı Mahallesi’nden Karasu- Adapazarı kara yoluna inerek hastayı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

KIZILCIK YOLUNDA MAHSUR KALDILAR

Kızılcık ve Kurudere yolu kardan kapanınca birçok vatandaş yolda kaldı. Büyükşehir ve ilçe belediyesinin sınıfta kaldığını söyleyen vatandaşlar, iş makinelerinin yolun sadece bir kısmını kardan sıyırdığını, yolun karla kaplı kısmına gelince fark etti ve araçlarıyla daha ileriye gidemeyip yolda kaldılar.

   Karasu-Adapazarı duble yolu da yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanırken araçlar mahsur kaldı. Karayolları ekiplerince yapılan çalışma sonucu yol tekrar trafiğe açıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021, 16:49

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER