'Karasu’da muhteşem projelere profesyonel çalışma'

Karasu Belediyesi koordinesinde ilçe merkezinde başlatılan yoğun çalışmalar aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler trafik güvenliği için merkezde ve Doğu Karadeniz Caddesi Sahil Proje alanında yol çizgi boyama çalışmalarına hız verdi...

'Karasu’da muhteşem projelere profesyonel çalışma'

   Karasu Belediyesi ekipleri tarafından ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan tüm yollarda trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla yaya geçidi, bisiklet yolu, şerit ve yol çizgi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

‘DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞMAYA ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Çalışmaların dönem boyunca devam edeceğini belirten Belediye Başkanı İshak Sarı, sürücüleri ve yayaları trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı. Karasu’da muhteşem projelerde profesyonel ekiple çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Sarı; “Trafik güvenliği bizim için her şeyin başında geliyor. Bizler vatandaşlarımız için konforlu yollar, güvenli trafik ve modern bir hayat sağlama gayreti içindeyiz. Altyapısı ve sıcak asfalt çalışması tamamlanan alanlarımızda profesyonel ekiple yol çizgi çalışmalarımızı başlattık. Özellikle sahil proje alanımızda, Kabakoz mahallemizde ve Cumhuriyet caddemizde başlattığımız Termoplastik yol çizgi ve kompenant yaya geçidi çalışmalarının büyük çoğunluğunu tamamladık. Belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden görevlerini sürdürüyorlar. Ben çalışma ekibimizdeki arkadaşlarıma yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Durmadan, yorulmadan çalışmaya üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2022, 18:04

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER