Karasulu Vali Soytürk Aynalıkavak Sohbetleri’nde

Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerinin sevilen programlarından biri olan Aynalıkavak Sohbetleri’nin Kasım ayı konuğu, Kilis Valisi Recep Soytürk. 18 Kasım Perşembe günü Aynalıkavak Meydanı’nda gerçekleşecek programda Vali Soytürk, hayatını ve hatıralarını katılımcılarla paylaşacak.

Karasulu Vali Soytürk Aynalıkavak Sohbetleri’nde

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kasım takvimi, zengin içerikleriyle devam ediyor. Takvimin en çok sevilen ve merakla beklenen programlarından biri de Aynalıkavak Sohbetleri. Kasım ayının konuğu ise Kilis Valisi Recep Soytürk.

Karasulu Vali Soytürk, Yahya Bakır’ın moderatörlüğünde Tarihi Aynalıkavak Meydanı’nda gerçekleşecek programda, hayatını ve hatıralarını katılımcılarla paylaşacak. Program 18 Kasım Perşembe günü saat 18.00’de başlayacak.

IŞIKSU’DAN DAVET

Programla ilgili düşüncelerini paylaşan Başkan Mutlu Işıksu, tüm Adapazarılıları Aynalıkavak Sohbetlerine davet etti. Işıksu, “Her ay Adapazarımız için kıymetli isimleri kültür sanat dostları ile buluşturuyoruz. Kasım ayı programımıza kıymetli hemşerimiz Kilis Valimiz Sn. Recep Soytürk teşrif edecek, şükranlarımızı sunuyoruz. Kıymetli hemşerilerimizi programımıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2021, 17:14

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER