Kaymakam Helvacı bayramı kutladı, tüm Karasuluları bayramlaşmaya çağırdı

Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan Bayramı'nı kutlayan Kaymakam Helvacı, bayramın birinci günü Başbuğ Alparslan Türkeş Parkında belediye tarafından düzenlenen toplu bayramlaşma programına tüm Karasu halkını davet etti.

Kaymakam Helvacı bayramı kutladı, tüm Karasuluları bayramlaşmaya çağırdı

Kaymakam Helvacı'nın mesajı şöyle:

"Paylaşarak dayanışmanın, yapılan ibadetlerle manevi huzurun zirvede yaşandığı rahmet ve bağışlanma ayı Ramazanın ardından; birliğimizin pekişmesine, toplumsal hoşgörü ve kucaklaşmanın daha da güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

MÜSTESNA GÜNLER

Bayram günleri; manevi duyguların coştuğu, inancı, kültürü ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın sevgi, saygı ve kardeşlik hisleriyle yaşanan sevinçlere ortak olduğu müstesna günlerdir. Milli kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan 'sevinçte ve kederde bir arada olma' geleneğinin en anlamlı hayat bulduğu zamanlar olması nedeniyle Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en önemli unsurlarındandır.

Ramazan Bayramında, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmamalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Çevremizde bulunan şehit, gazi yakınlarına, yoksul, kimsesiz ve yetimlere de kucak açmalıyız.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de siz değerli Karasulu hemşehrilerimizin, bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Bilindiği gibi her bayramda artan trafik yoğunluğu sebebiyle kazalarda da artış yaşanabilmektedir. Sürücülerimizin başta kemer takılması olmak üzere trafik kurallarına hassasiyet göstermelerini bekliyor, hiçbir vatandaşımızın bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini temenni ediyorum.

TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM

Bu duygularla ilçemizdeki karşılıklı sevgi, hoşgörü ve kardeşlik ikliminin yaşatılması için gayret gösteren her bir hemşehrimizin, ilçemizde genelinde görev yapan tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarının bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle içten sevgi ve saygılarımı sunarım. Ayrıca Ramazan Bayramının 1. günü olan 02 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 10:00' da Başbuğ Alparslan Türkeş Parkında Belediyemizce tertip ettiğimiz toplu bayramlaşmaya tüm halkımızı davet ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2022, 12:17

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER