Kaymakam Helvacı: İyiliği en çok hak edenler...

Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı Anneler Günü mesajı yayımladı...

Kaymakam Helvacı: İyiliği en çok hak edenler...

   Kaymakam Helvacı mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Bizi millet yapan değerlerimizin, toplum kültürümüzün ve geleneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında en önemli rol şüphesiz ki annelerimizindir. Şefkatin ve hoşgörünün tükenmez kaynağı olan Annelik, bizim inanç anlayışımıza göre de en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak edenlerdir.

   Sevgili Peygamberimizin, ‘Cennet, annelerin ayaklarının altındadır’ sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır.

 HEM KORUYUCU HEM ÖĞRETMEN

   Annelerimiz sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu,  hem de öğretmenidir.

Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet edilse azdır.

   Bu duygu ve düşüncelerle; Anneler Günü’nün, annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza vesile olacağı inancıyla, başta evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş anneler olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2021, 12:34

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER