Kaymakam Helvacı uyardı ve kutladı

Karasuluların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla ilçede ilgili kamu kurum ve kuruluşları tarafından gerekli tüm önlemlerin alındığını belirten Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kaymakam Helvacı uyardı ve kutladı

   Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Helvacı mesajında; “Saygıdeğer Karasulu hemşerilerimin, toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı günlerdir’’ dedi.

‘’DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYECEĞİNE İNANIYORUM’’

   ‘’Bayramlar insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan günlerdir. Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, ‘’Manevi duyguların zirveye çıktığı bu günlerde fakiri, kimsesizi, yetimi, öksüzü, yaşlıyı her zaman bağrına basmış bir toplumun fertleri olarak, yardımsever halkımızın, kimsesiz, yardıma muhtaç çocuklar ile ilgiye muhtaç yaşlılarımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceğine yürekten inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

 TRAFİKTE DİKKAT!

   ‘’Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla ilçemizde ilgili kamu kurum ve kuruluşları tarafından gerekli tüm önlemler alınmıştır’’ diyen Kaymakam Helvacı, ‘’ Seyahate çıkacak vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini temenni ediyorum.

‘’AŞILARIMIZI OLALIM’’

   Kaymakam Helvacı mesajına şu ifadelerle devam etti; ‘’Daha nice bayramları birlikte sağlık, mutluluk ve huzurla geçirebilmemiz adına devam eden Covid 19 salgını nedeniyle öncesinde ve de özellikle bayram süresince mutlaka temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına azami ölçüde uyalım. Lütfen bayramdan önce aşılarımızı tamamlayalım.

   Bu duygularla aziz vatandaşlarımın ve tüm çalışma arkadaşlarımın aile fertleriyle birlikte Kurban Bayramlarını kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2021, 15:59

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER