Kaymakam Mercan: ‘Bayramlar toplumsal barış günleridir’

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında; “Aziz Milletimizin ve tüm Karasulu hemşerilerimizin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyor, daha nice mutlu ve sağlıklı bayramlara hep birlikte ulaşmayı Allah'tan temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Mercan: ‘Bayramlar toplumsal barış günleridir’

   Kaymakam Mercan mesajında şunları dile getirdi:

   “Millet olarak toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken, sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günlerdir. Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir.”

‘DEĞERLERE SAHİP ÇIKILMALI’

   “Milletimizin köklü tarihinden ve zengin kültüründen aldığı bu değerlere sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz.

  Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve tüm Karasulu hemşerilerimizin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyor, daha nice mutlu ve sağlıklı bayramlara hep birlikte ulaşmayı Allah'tan temenni ediyorum.“

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER