Kaymakam Mercan’dan 15 Temmuz mesajı

Hain darbe girişiminin üzerinden dört yıl geçti...

Kaymakam Mercan’dan 15 Temmuz mesajı

Kaymakam Aziz Mercan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Hain darbe girişiminin üzerinden dört yıl geçtiğini belirten Kaymakam Mercan şunları kaydetti:

‘’Anayasal düzeni ve demokrasiyi hedef alan FETÖ/PDY terör örgütü 15 Temmuz gecesi ülke tarihinin en alçak darbe girişimini gerçekleştirmeye çalıştı. Türk Milleti, tarih boyunca birçok badireler atlatmış, çok çetin mücadelelerde bulunmuştur. Milletimiz, vatanı bildiği topraklarda yaşarken, geleceğini inşa ederken, yaşadığı toprakları namus bilmiş ve bu uğurda canını vermekten asla ve asla çekinmemiştir. Bizi biz yapan değerlere sımsıkı sarılan milletimiz, birlikte yaşadığı toplumlarla gönül bağı kurmuş, hak ve adaletle mücadele etmiş, bir olmuş, diri olmuştur.

 MİLLETİNİN BEKASI SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA

Bu aziz millet, devletinin ve milletinin bekası söz konusu olduğunda her zaman bir ve beraber olmayı bilmiş, Malazgirt’te, Çanakkale de olduğu gibi tüm zorlukların üstesinden iman gücüyle birlikte gelmeyi başarmıştır. Günümüze geldiğimizde, 15 Temmuz alçaklığına karşı duran, kendisini tankların önüne siper eden,  havadaki uçağa kafa tutan ruh aynı ruhtur. Bu ruh, 15 Temmuz gecesi, hainlere karşı tekrar dirilmiş ve tüm dünyaya meydan okumuştur.

ÇANAKKALE VE KURTULUŞ SAVAŞI RUHU

Türk Milleti vatanı uğrunda şahadete yürüyen, gazi olan 15 Temmuz'un kahramanlarını asla unutmayacaktır. 100 yıl önce tüm yokluklara rağmen yedi düvele karşı bağımsızlığı uğrunda destan yazan milletimiz, yıllardır terörle mücadelede ortaya koyduğu kararlılık, 15 Temmuz’da gösterilen Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ruhu ile ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara izin vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

TERÖRE YARDIM VE YATAKLIK YAPANLARI LANETLİYORUM

Bu duygu ve düşüncelerle FETÖ/PDY terör örgütünün kalkıştığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümünde, devletinin, milletinin istiklali ve istikbali için canı ortaya koyan aziz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık ve afiyet diliyorum. Tüm terör örgütlerini, teröre yardım ve yataklık yapanları da lanetliyorum. Allah ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğünü daim kılmasını diliyorum.”

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER