Millet Bahçesi ve Kumtaşı Hammadde Üretim Sahası için Orman Bölge Müdürlüğüne ziyaret

İhsaniye Mahallesi'ne yapılmadı planlanan Millet Bahçesi ve Karapınar Mahallesi'nde kurulmasını planlanan Kumtaşı Hammadde Üretim İzin sahası projeleri için Orman Bölge Müdürü ile görüştü.

Millet Bahçesi ve Kumtaşı Hammadde Üretim Sahası için Orman Bölge Müdürlüğüne ziyaret

Karasu’da yaklaşık 80 dönümlük alan üzerinde yapılmak istenen Millet Bahçesi için kolları sıvayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan ile birlikte Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat’ı ziyaret etti.

“Kentimizi gelecek güzel günlere hazırlamak için çalışıyoruz” diyen Belediye Başkanı İshak Sarı; “Bugün, İhsaniye mahallemizde yapmayı planladığımız Millet bahçemiz ve Karapınar mahallemizde kurulmasını planladığımız Kumtaşı Hammadde Üretim İzin sahası projelerimiz için Sakarya Orman Bölge Müdürümüz Sayın Ziya Polat’ı ziyaret ettik. Biz, tüm ekibimizle birlikte vizyoner bir bakış açısı ile cennet ilçemiz Karasu’nun geleceğini en güzel şekilde planlamak için çalışıyoruz. Hemşehrilerimize ve bölge halkımıza en güzel millet bahçesini hazırlama amacındayız. İhsaniye mahallemize yapmayı planladığımız ve kentimizin yeni cazibe merkezi olacağını düşündüğümüz Millet Bahçemiz için ve Karapınar mahallemizde kurulmasını planladığımız Kumtaşı Hammadde Üretim İzin sahası projelerimiz için görüşmelerimizi yaptık. Projemize olan destekleri, samimi ilgisi ve sıcak karşılamasından dolayı Sakarya Orman Bölge Müdürümüz Sayın Ziya Polat’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 17:47

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER