Muhtarlar mesaj verdi

Muhtarlar, Yeni Mahalle’de kahvaltıda bir araya gelerek ‘’sorun yok, birlik içindeyiz’’ mesajı verdi.

Muhtarlar mesaj verdi

Muhtarlar Derneği tarafından muhtarlar için Yeni Mahalle’de kahvaltılı bir program düzenlendi. Seramiko Kafe’nin nehir ve denizi birleştiren manzarasında düzenlenen programda muhtarlar birlik beraberlik mesajı verdi.

BAŞKAN ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; ‘’Bizler mahallelerimizde salt çoğunluğu sağlayarak, oy almış ve seçilmiş insanlarız. Yerel seçimlerin ardından yapılan Muhtarlar Derneği Olağan Kongresinde de 20 arkadaşımızın teveccühü ile dernek başkanı seçildim. Yönetim kurulum ile beraber, maalesef o günden bugüne geçen süreç sonunda inanın, ‘’neden seçildim’’ dercesine pişmanlık yaşadığım doğrudur. Aslında seçimden bugüne hiçbir muhtar arkadaşımıza kırıcı ya da yıkıcı bir sözüm ya da davranışım olmadı. Buna rağmen başarısız olmam için yapılan dedikodular beni çok yordu ve üzdü.’’

Dedikodular nedeniyle hayli üzgün olduğunu belirten Başkan Tetik konuşmasını ‘’Söyleyecek söz bulamıyorum. Herkese afiyet olsun’’ diyerek tamamladı.

‘’DEDİKODULARA SON VERELİM İSTEDİK’’

Programda söz alan Yalı Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Akbaş ise, ‘’Bilindiği gibi 2019’un 31 Mart yerel seçimleri sonrası aramıza birçok yeni muhtar arkadaşımız katıldı. Seçim sonrası yapılan olağan kongrede arkadaşımız Yassıgeçit Mahallesi Muhtarı Türker Tetik yeni başkanımız oldu. Kongre sonrası aramızda bir takım ayrılıklar da yaşandı hatta daha ötesi denebilir. Bazı arkadaşlarımız da belediyeden hizmet alma adına sıkıntılar yaşadığını ifade ettiler. Yani kısacası birliğimizi beraberliğimizi zedeleyici dedikodular ortaya atıldı. Bugün vermiş olduğumuz kahvaltıda biz 40 mahalle muhtarı olarak bu söylem ve dedikodulara son verelim istedik. Dilerim bunu başarmışızdır’’ diye konuştu.

Mazeretleri nedeniyle 18 muhtarın katılamadığı kahvaltı programına 22 muhtar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 14:42

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER