Münir Ali Kara: Cumhuriyet sayesinde

29 Ekim 1923’ten bu yana Türkiye’nin rotasını tam olarak ileri medeniyetler yönüne çevirdiğini söyleyen MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Geride kalan 98 yılda Türk Halkı’nın dünyada öncü medeniyetler arasında yer almasının önü Cumhuriyet sayesinde açılmıştır’’ dedi.

Münir Ali Kara: Cumhuriyet sayesinde

   MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

   29 Ekim 1923’ten bu yana Türkiye’nin rotasını tam olarak ileri medeniyetler yönüne çevirdiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Geride kalan 98 yılda Türk Halkı’nın dünyada öncü medeniyetler arasında yer almasının önü Cumhuriyet sayesinde açılmıştır. Bugün gerek Türk Dünyası’nın gerekse İslam Dünyası’nın öncülüğü Türkiye’dedir. Bu imkanı bize 98 yıl öncesinden sunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e minnet ve şükranlarımızı sunmalıyız” dedi.

MODERN DÜNYADAKİ YERİNİ ALDI

 “Tüm dünyada ‘Türk’ diyince ‘İslam’, ‘İslam’ diyince ‘Türk’ akla gelmektedir” diyen Karasu İlçe Başkanı Kara, “Turan Ülküsü’nün, Türk-İslam Felsefesi’nin gerçekleşmesinin yolu Cumhuriyet ile açılmıştır. Cumhuriyet sayesinde, Büyük Türk Milleti, Türk-İslam Ülküsü’ne bir adım daha yaklaşmış, modern dünyadaki yerini almıştır. Bu büyük hazineni değeri bilinmeli, zarar görmesi engellenmelidir” şeklinde konuştu.

TEBRİK EDİYORUM

   Türkiye’nin Cumhuriyetin 100’yılında tüm dünyada lider konumda olması için hedefler konulduğunu da hatırlatan MHP İlçe Başkanı Kara, “Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’de sözünü ettiği ‘dahili ve harici düşmanlar’ o günden bu güne hiç eksilmemiştir. Ancak yine Ulu Önder’in belirtiği gibi, muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 98 yıldönümünü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2021, 13:54

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER