Nefes aldırma düzenlemesi

İlçe merkezini sahile bağlayan ve Ankara-İstanbul caddeleri ile kesişen kavşak ile çevresindeki düzenleme çalışmaları sürerken, Karasu’da Dörtyol Işıklar olarak tarif edilen kavşakta yapılan yenilemenin nasıl sonuç vereceği merak ediliyor...

Nefes aldırma düzenlemesi

    İlçe merkezini sahile bağlayan ve Ankara-İstanbul caddeleri ile kesişen kavşak ile çevresindeki düzenleme çalışmaları sürüyor. Liman kavşağının da ihalesini alan Doğuş İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmada öncelik yağmursuyu hatları ve sinyalizasyon gibi altyapı sistemlerine verildi. Düzenlemede daha sonra yol genişletmesi ile peyzaj işleri yapılacak.

SAMANYOLU’NA GİRİŞ VERİLECEK

   Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan,  söz konusu alanda dönel kavşak talepleri olduğuna işaret ederek, ancak bunun yer darlığı dolayısıyla mümkün olmadığını söyledi. Erbatan“Proje Karayolları, SASKİ, SEDAŞ, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Karasu Belediyesi’nin ortak çalışması. Tamamlandığında buradaki araç trafiği önemli ölçüde rahatlayacak. Ayrıca Kocaali’den gelip Samanyolu Caddesi’ni kullanmak isteye araçlara da izin verilmesi düşünülüyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2021, 15:18

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER