O koltuğun talibi var!

Ahmet Parlak’ın görevden ayrılması ile boşalan Karasu Belediyesi Garaj Amirliği’nin ilk talibi emekli bir sağlıkçı oldu.

O koltuğun talibi var!

Karasu Belediyesi Garaj Amirliği, yaklaşık üç yıldır bu görevi yürüten Ahmet Parlak’ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ayrılmasıyla boşaldı. Emekli sağlıkçı Burhan Koç sosyal medya hesabından bir duyuru yayınlayarak garaj amirliğine talip olduğunu bildirdi.

Özgeçmişinde Ak Parti kuruculuğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldığı 11 adet teşekkür belgesini referans olarak gösteren Koç’un paylaşımı Karasu7da günün konusu oldu. Burhan Koç paylaşımında 30 yıllık devlet tecrübesi olduğuna işaret ederek, 25 yıldır düzenli olarak mal beyanı verdiğini, kazandığı her delikli kuruşun belgeli olduğunu belirtti ve  “Her yönüyle şeffaf bir kamu görevlisiyim” dedi.

ERDOĞAN’I REFERANS GÖSTERDİ

Burhan Koç’un paylaşımında değindiği ve dikkat çeken bazı konular şunlar:

-6 kere siyasi erk tarafından sürgün edildim. Her seferinde aklanarak hiçbir İdari ve adli ceza almadan görevlerimin başına döndüm.

-Partinin kuruluş ve ilk iktidarları dönemlerinde ( 5 yıl ) parti bürosunun kirasına, giderlerine ve masraflarına (hiçbir karşılı beklemeden destek oldum. (Rabbim af etsin beni!)

-Sayın Erdoğan’ı Pınarhisar cezaevinde ilçe belediye başkanımızdan önce ziyaret ettim. Reis Karasu’muza ilk geldiğinde onu evimde ağırladım. Aile fotoğrafımız bile var Sayın Genel Başkanla. (Bu kadar referans yetmez mi Sn. BAŞGAN?)

- 1 ön lisans 2 tane 4 yıllık fakülte okudum. Yönetim ve işletme mezunuyum. VER YETKİYİ GÖR ETKİYİ Sayın Başgan!

PAYLAŞIMIN TAM METNİ İÇİN: https://www.facebook.com/bkoc54

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2022, 12:19

Cihan Ersöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER